Tisztelettel kérjük minden kedves ügyfelünket, amennyiben igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat, orrot és szájat eltakaró SZÁJMASZKBAN jelenjen meg.

nőgyógyászat

Évente ajánlott nőgyógyászati vizsgálaton részt venni, panaszok esetén pedig semmiképpen sem szabad halogatni nőgyógyász felkeresését, ugyanis az elhanyagolt gyulladásos, fertőző megbetegedések kimenetele akár meddőség is lehet.

A nőgyógyászati vizsgálaton a méhnyakrák szűrése is elvégzésre kerül, ugyanis a korai stádiumban felismert elváltozás hatékonyabban kezelhető. A vizsgálat gyorsan elvégezhető és fájdalommentes.

A rutin nőgyógyászati vizsgálat által lehetőség nyílik a krónikus gyulladások, gombás, bakteriális, vírusos, parazitás fertőzések, ciszták, myomák és egyéb nőgyógyászati elváltozások felismerésére, illetve segíti a mell-, petefészek-, méh-, illetve a méhnyakrák szűrését is.

Az emlővizsgálat során áttapintásra kerülnek az emlők. Amennyiben az orvos rendellenességet tapasztal, további vizsgálatra küldi a beteget, az emlő ultrahangos, illetve MR vizsgálatára.

Rendelőnkben ultrahang is rendelkezésre áll, mely a terhességi ultrahangon kívül alkalmas hüvelyi nőgyógyászati vizsgálatok elvégzésére is. A hüvelyen  át végzett nőgyógyászati ultrahang vizsgálattal még pontosabb képet kaphatunk a méh és a petefészek állapotáról.

Dr. Ifi Zsolt

SZÜLÉSZ-NŐGYÓGYÁSZ, ENDOKRINOLÓGUS, DIABETOLÓGUS