neurológia

Neurológiai szakrendelésünkön az általános neurológia mellett számos speciális területen végzünk kivizsgálást és kezelést, amelyek hozzájárulnak a betegségek pontos diagnosztizálásához és hatékony kezeléséhez.

Agyi keringészavarok (STROKE) esetén kiemelt figyelmet fordítunk a korai felismerésre és az akut kezelésre, melyek nélkülözhetetlenek a beteg állapotának javításához és a szövődmények minimalizálásához.

Szédüléses kórképek és fejfájások, mint például a migrén, esetében komplex kivizsgálást végzünk a pontos diagnózis és a hatékony kezelés megállapítása érdekében.

Parkinson-kór és demenciák, beleértve az emlékezet zavarait is, szintén kiemelt területünk, ahol a betegségek korai felismerése és a megfelelő kezelés nagyban befolyásolja a páciensek életminőségét.

Az idegzsábák, neuralgiák és fájdalmas polyneuropátiák, például diabeteses eredetű esetek kezelése során átfogó diagnosztikát alkalmazunk, és a legújabb terápiás megközelítéseket használjuk a tünetek enyhítésére és a páciensek javulásának elérésére.

Gerincbetegségek esetén, mint a porckorongsérvek, meszes-kopásos elfajulások vagy ülőidegzsábák (isiász), precíz diagnosztikai eljárásokkal állapítjuk meg a betegség okát, majd a kezelés során mind a konzervatív, mind a sebészeti lehetőségeket mérlegeljük.

Alvás- és hangulatzavarok esetén kiterjedt vizsgálatokkal határozzuk meg a zavarok okait és kiváltó tényezőit, majd személyre szabott terápiás megoldásokkal kezeljük a problémákat.

A fájdalommal járó betegségek diagnózisának és okainak felfedezése után számos lehetőség közül választhatunk a kezelés során. Általános és lokális gyógyszeres terápiák mellett idegvezetéses injekciós blokádokat is végzünk, amelyek hatékonyan enyhítik a fájdalmat és elősegítik a gyógyulást.

Együttműködésünket társszakmákkal, mint a kardiológus, radiológus, ortopédus, reumatológus, laboratórium és képalkotó vizsgálatokkal (ultrahang, röntgen, MRI stb.), szorosan összehangoljuk a precíz diagnózis és a hatékony kezelés érdekében.

Gyógytornász szakember közreműködése tovább fokozza a gyógyulást, hiszen a megfelelő mozgásterápia és rehabilitáció nélkülözhetetlen a betegek állapotának javításához és a hosszú távú eredmények eléréséhez.

Neurológiai rendelésünk szakértői magasan képzett orvosok, akik a legmodernebb diagnosztikai és terápiás módszereket alkalmazzák, hogy a páciensek megfelelő és hatékony ellátást kapjanak. Az átfogó vizsgálatok, a szakterületek közötti együttműködés és a gyógytornász szakember bevonása mind hozzájárul a páciensek egészségének javításához és az optimális eredmények eléréséhez.

Dr. Csécsei Péter

IDEGGYÓGYÁSZ SZAKORVOS, NEUROSONOLÓGUS, INTENZÍV TERÁPIÁS SZAKORVOS